DVD nog altijd te koop!

Duik samen met Adara in deze zieke film

Gastenboek

Laat iets weten

Première

Good Vibes

Over MeesterGeestWat als er in de basisinentingen die iedereen krijgt een bepaalde stof zou zitten waardoor men vanop afstand de lichaamsprocessen zou kunnen regelen?

Wow.

Ziekte zou snel genezen worden.
Wonden zouden zich supersnel herstellen.
Pijn of genot zou geregeld kunnen worden met een druk op de knop.

L-Buo Producties 'MeesterGeest' geproduceerd door Ludwig Bonte en Bieke Bonne is opnieuw een Bredense actiefilm met unieke personages.

Wanneer een dievegge (Bieke Bonne) tijdens haar dagelijkse job inbreekt in een afgelegen huis en daar allerlei waardevolle spullen meegritst waaronder een speciale ring stoot ze op de eigenaar, Marten Maresjiwan (Luc Bonte) die niet van plan is om haar te laten ontsnappen.

Adara is niet bang van een 'oudje' die wat weerstand biedt maar als Marten gemaskerde manschappen oproept om haar te stoppen geraakt ze in een ongelofelijk avontuur verzeild.

Tot de cast behoren de veteranen uit de vorige films: Mattias Bonte in de rol van een paranormaal begaafde gemaskerde met de naam Siddhi, Bram Bonne die de rol speelt van de altijd serieuze gemaskerde Rex Tok en Ludwig Bonte als Febur, een labiele kerel met spastische trekjes die zichzelf vaker niet dan wel onder controle heeft.

Daarnaast zijn er ook vele nieuwkomers waaronder Maaike Verbeke als de mysterieuze paranormaal (nog één!) begaafde genezeres die Adara helpt en Nick Deroo als Lex Tok, de onhandige, grappige sidekick en broer van Rex.

Personages

Ontmoet de cast

Personages

Soundtrack

Beluister de muziek

Advertentie